Na de diagnose epilepsie: ‘bouwen’ aan herstel - van Omme-van Laarhoven, Jolanda; van der Starre, Sanne-Marije; Thijssen, Franca; de Ceuster, Laura (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Epilepsie kan een behoorlijke impact hebben op iemands leven en diegene ernstig uit balans brengen. Aan de hand van een casusbeschrijving wordt besproken hoe de Yucelmethode, vanuit een visie op herstelondersteunende zorg, helpend kan zijn bij het vinden van een balans in het omgaan met epilepsie.