Epilepsiechirurgie in Semarang - Ossenblok, Pauly (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
In deze bijdrage een korte impressie van het epilepsiechirurgieprogramma in het Dr. Kariadi ziekenhuis in Semarang. Dit is het enige ziekenhuis in Indonesië waar patiënten met epilepsie worden geopereerd. Voor de ontwikkeling van expertise wordt gestreefd naar uitbreiding van samenwerking met landen waar veel ervaring is met (invasief ) prechirurgisch onderzoek dat kan leiden tot aanvalsvrijheid na een resectie, zoals in Nederland.