COVID-19 en epilepsie - Epilipsie, Redactie (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Dit document is tot stand gekomen na het verzoek van de Nederlandse Verening voor Neurologie om informatie over Covid-19 in relatie met epilepsie bekend te maken, en is terug te vinden op de website van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie (www.epilepsieliga.nl). Voor vragen, opmerkingen of eventuele aanvullingen kunt u contact opnemen met Prof. dr. Marian Majoie, voorzitter van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie.