Centrum voor Consultatie en Expertise biedt perspectief in een vastgelopen situatie - Broersma, Anouk; Jansen, Anouschka (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
Wat als je als zorgteam vastloopt in de begeleiding van een ernstig verstandelijk beperkte cliënt met zware epilepsie? Aan de hand van een casus illustreren we wanneer je als zorgprofessional bij Centrum voor Consultatie en Expertise1 terechtkunt en hoe dat in zijn werk gaat.