Frontale epilepsie; impact op cognitie en gedrag bij kinderen - Reuvekamp, Marieke (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
Lydia van den Berg promoveerde op 19 april 2021 aan de Rijksuniversiteit Groningen op het proefschrift Epilepsy out of control; when frontal lobe epilepsy becomes more than seizures. In haar proefschrift is er vooral aandacht voor executieve functies bij kinderen met frontale epilepsie. Welke gedrags- en cognitieve problemen ondervinden deze kinderen en verschilt de rapportage hierover van leerkrachten en ouders?