Onderwijsbehoeften van professionals in het werkveld van epilepsie & verstandelijke beperking - Bouwman, Anouk; Snoeijen-Schouwenaars, Francesca; Peeters, Ellen; Majoie, Marian (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
De gemiddelde prevalentie van epilepsie bij mensen met een verstandelijke beperking wordt geschat op 22,2%. Middels een anonieme vragenlijst onderzochten we de huidige kennisniveaus en mogelijke kennislacunes van medische professionals die met deze populatie werken. Daarnaast inventariseerden we de voorkeuren van deze doelgroep omtrent inhoud en vorm van bij- en nascholingsonderwijs. De resultaten zullen worden gebruikt om onderwijs voor deze populatie te verbeteren.