Absence epilepsie en cognitie - Vermeulen, Jeroen (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
Op 6 maart 2020 promoveerde Eric Fonseca Wald, aan de Universiteit van Maastricht op het proefschrift met de titel Absence epilepsy and Panayiotopoulos Syndrome: Neurocognition and Brain Development. Absence epilepsie en het Panayiotopoulos syndroom lijken een negatieve impact te hebben op verschillende cognitieve domeinen.