Onderzoek naar de corticale representatie van spraakperceptie - van Kranen-Mastenbroek, Vivianne (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
Op 5 juli 2019 promoveerde Mario Eduardo Archila Meléndez aan de Universiteit Maastricht op het proefschift The bold intracranial oscillations; speech representation in the brain under selective attention and its clinical applications. Zijn onderzoek op het raakvlak van cognitieve neurowetenschappen en klinische epileptologie betrof het analyseren van de articulatie van gesproken taal in de hersenen en de mogelijke klinische toepassing van de verworven kennis.