Epilepsie als eerste symptoom van een fetal alcohol syndrome disorder bij volwassenen - Nedermijer, Samantha; Daey Ouwens, Ingrid; Majoie, Marian (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
Een Fetal alcohol syndrome disorder kan een relevante rol spelen in de etiologie van epilepsie, ook op volwassenleeftijd. Hieronder volgen twee casussen die dit onderschrijven, gevolgd door een interne audit en een overzicht vande literatuur.