Op naar de ‘Epilepsie Doorbraak Agenda’ voor en door mensen met epilepsie - M’Rabet, Laura; Kishun, Shah; Jenniskens, Desirée (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
Goed translationeel onderzoek kan alleen met een actieve participatie van patiënten en hun omgeving. Met de fusie van het Epilepsiefonds en de Epilepsie Vereniging Nederland tot EpilepsieNL is dat nu mogelijk. Patiëntenparticipatie is nu een belangrijk speerpunt in het beleid van EpilepsieNL.