Hyponatriëmie onder invloed van carbamazepine en oxcarbazepine - de Haan , Gerrit-Jan (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Op 19 december 2022 vond in Utrecht de promotie plaats van Bianca Berghuis, op een proefschrift getiteld: Carbamazepine en Oxcarbazepine Induced Hyponatremia.