Ken je mij? Geestelijke zorg in de daklozenopvang: pijn durven zien en veerkracht ontdekken - Braakhuis, Myriam (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2024)
Laat jij je kennen? Wanneer kent iemand jou echt, ten diepste? Kan dat überhaupt wel? En hoe goed kan een mens zichzelf kennen? Dit soort vragen spelen in elk mensenleven een rol. Maar wat als een leven op z’n kop komt te staan? Als alles op losse schroeven staat, als niets meer zeker is. Wie ben je dan? En wie kent jou dan?