Co-creatie in onderzoek naar christelijke geloofspraktijken: Spanningsvelden en mogelijkheden - de Roest, Henk (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Een respons van de auteur van Collaborative Practical Theology op de bijdragen van Hans Schilderman, Sjaak Körver, Jack Barentsen, Monique van Dijk-Groeneboer en Jimme Keizer die reageerden op het boek van Henk de Roest in dit themacluster van Handelingen.