Energie én bezieling: Geestelijke verzorging en oncologische revalidatie - van der Zaag, Jowien; Körver, Sjaak; Walton, Martin (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
Het inzetten van eigen terminologie kan het domein van geestelijke zorg verhelderen, zeker in een omgeving van oncologische revalidatie. Deze case study uit het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in Amsterdam, in het kader van het lopende Case Studies Project, laat zien hoe wezenlijk het belang van spirituele zorg is en tot zijn recht komt in een gestructureerd aanbod.