Jezelf als een ander - den Toom, Niels; Walton, Martin; Körver, Sjaak (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
Deze bijdrage gaat in op de verhouding tussen onderzoeker en geestelijk verzorger. Promovendus Niels den Toom reflecteert hierop in het kader van zijn onderzoek naar de invloed van deelname aan case studies-onderzoek op de beroepspraktijk van geestelijk verzorgers. Het Case Studies Project zelf als casus beschouwd.