De theodiceevraag in de praktijk: Een antwoord op het lijden - Pos, Sandra (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Voor de hbo-theoloog is de praktijk de inspiratiebron voor de theologie. De theologische vragen die door de praktijk worden opgeroepen leiden tot theologisch onderzoek en verdieping. Hiermee keer je terug naar de praktijk. De plek waar je werkt, is zo de ruimte waar de theologie tot leven komt.