Geestelijke verzorging in beeld: Onder het vergrootglas van de casestudy - Körver, Sjaak; Walton, Martin (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Het artikel ‘Geestelijke verzorging in beeld – Onder het vergrootglas van de casestudy’ weerspiegelt de situatie halverwege de looptijd van het Nederlandse Casestudy’s Project Geestelijke Verzorging (CSP). Het project is intussen afgesloten, dat wil zeggen dat de verzameling van casestudy’s is beëindigd (maart 2021). Inmiddels zijn de beide auteurs, in samenwerking met de andere betrokken onderzoekers, bezig met de eindrapportage die voor de zomer van 2022 gereed moet zijn. In de loop van het project zijn circa honderd casestudy’s beschreven en besproken, waarvan er een aantal zijn gepubliceerd. Deze en andere publicaties over het project zijn te vinden op de website van het UCGV (https://ucgv. nl/). Naar aanleiding van het in het begin van het artikel genoemde congres is een publicatie verschenen, met de bewerkte inleidingen plus enkele andere bijdragen (Kruizinga et al. 2020).