Praktische wijsheid en de opleiding tot werker in kerkelijke praktijken - Stark, Ciska; Schaeffer, Hans (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Waar halen pastores en geestelijk verzorgers in de huidige tijd hun wijsheid vandaan? Hoe kunnen opleidingen voor deze complexe en onzekere tijd goed opleiden? Welke belangrijke academische keuzes en visies staan hier op het spel? Pleidooi voor doordenking én gebruik van het concept praktische wijsheid, meer en explicieter dan nu gebeurt.