Verstandigheid als professionele zorg - Schilderman, ha (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Aan de observaties over ‘praktische wijsheid’, neergelegd in de voorgaande artikelen door de diverse auteurs, verbindt Hans Schilderman drie conclusies, die voor het professioneel optreden van belang zijn.