Kwetsbaarheid: Verkenning van een thema - Schaeffer, Hans (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Nu wij als redacteuren van Handelingen, samen met onze collega’s, vrienden, gezinsleden en de hele samenleving, in de afgelopen maanden uit de coronacrisis kwamen, en we voor het eerst sinds twee jaar elkaar weer fysiek ontmoetten, lag er een artikel op ons te wachten over kwetsbaarheid. Terwijl de eerste berichten over de oorlog in Oekraïne ons bereikten, merkten we dat dit een waardevol thema was. Zonder veel poespas besloten we daarom hier een nummer aan te wijden.