Interdisciplinair leren in supervisie: Hbo-master Geestelijke Verzorging Hogeschool Windesheim Zwolle - Marsman, Welmoed; Krol, Metsje; van Leeuwen, Theo (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
In antwoord op de vraag naar de ontwikkelingen in opleidingssupervisie aan initiële masteropleidingen Geestelijke Verzorging schetsen wij hieronder een beeld van de opleidingssupervisie aan de masteropleiding van de Hogeschool Windesheim te Zwolle.