‘Even op adem komen’: Masteropleidingen Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam en Groningen - Struijs, Trudy; van 't Slot, Edward; Stark, Ciska; van Hierden, Nadine; van den Bosch, Henk (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Al sinds jaar en dag maakt opleidingssupervisie deel uit van de driejarige masteropleidingen van de Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam en Groningen. Sinds de laatste onderwijsherziening heet deze opleiding Master Theologie, een opleiding die verschillende beroepsuitgangen kent, waarvan gemeentepredikant en predikant-geestelijk verzorger de meest voorkomende zijn.