Professionele groei met antwoorden op maat: Master Theologie en Religiewetenschappen, Geestelijke Verzorging, Radboud Universiteit Nijmegen - Kraaijeveld-Melse, Marjolein (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Zelf weet ik nog goed hoe het was om mijn eerste stappen in de praktijk te zetten – ik studeerde in 2016 af als geestelijk verzorger aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het sociale karakter van de supervisie deed mij erg goed: ervaren dat ik niet de enige was die met wat bibberende benen de praktijk instapte, zien hoe anderen dat deden, en steun kunnen geven en ontvangen.