Een dartel ding met een oude droefheid: Dans als spel in de geestelijke hulpverlening - Zwaan, Barbara (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Een pleidooi voor de dans die gesprekspartners in de geestelijke verzorging en hulpverlening spelenderwijs meer zouden mogen belichamen.