Militaire steunverlening aan Oekraïne - van der Meulen, Anne Pier (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2023)
In dit artikel gaat Anne Pier van der Meulen in op het waarom en op hethoe van de middelen waarmee de strijd in Oekraïne wordt geleverd. Of enin hoeverre is het gebruik van semi-autonome wapensystemen ethisch terechtvaardigen?