God-in-the-box: De theologie van ChatGPT - Bosman, Frank (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2023)
Wat gaat ChatGPT betekenen voor theologen en voor de theologie? Kan het worden ingezet in theologische werkzaamheden, in academie en pastorale praktijk? Frank G. Bosman verdiept zich in het gebruik ervan door theologen en gaat in op de vraag naar de theologische implicaties.