Kunstmatige intelligentie als uitdaging voor de praktische theologie - Harmsen, Maaike; Schaeffer, Hans (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2024)
We leven in een samenleving waarin technologie ons leven en samenleven vormgeeft. Een belangrijk onderdeel van die technologie is digitale technologie, van de computer waarop we werken tot de cloud waarin we onze artikelen schrijven en delen. Een volgend onderdeel van deze technologisering van de samenleving is automatisering. Het is overal om ons heen vaak ongemerkt aan het werk.