Hoe reageren religies op de komst van AI? - Harmsen, Maaike (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2024)
Hoe denken religies over kunstmatige intelligentie, welke praktijken van AI zien we binnen de verschillende religies terug, en hoe religieus is het ‘geloof’ in AI?