Zere plekken en heilige grond - van Dijk, Bernadette; Timmerman, Guus (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2024)
In een kort filmpje op de website van het straatpastoraat in Amersfoort vertelt Bernadette van Dijk wat het straatpastoraat doet. Guus Timmerman, wetenschappelijk medewerker van Stichting Presentie, gaat met haar in gesprek.