Het universiteitspastoraat: een veelzijdig domein - Steegen, Martijn (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2025)
Van 16 tot 20 juni 2025 organiseerde de Conference of European UniversityChaplains (www.ceuc.org) haar jaarlijkse conferentie in de Oude Abdij teDrongen, bij Gent. Tijdens deze jaarlijkse conferentie ontmoetten een tachtigtalEuropese universiteits- en hogeschoolpastores elkaar.