Het groene Overland - Rosmolen, René (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Beeldmeditatie bij een foto van een brug over de Drentsche Aa. Lees en bekijk de beeldmeditatie