Beleving van het Heilig Avondmaal - Bosman, Jasper (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Hoe wordt de viering van het Heilig Avondmaal in gereformeerde kerken in Nederland uitgevoerd, ervaren en gewaardeerd, en wat kan daarvan geleerd worden? Deze vraag staat centraal in het recent verschenen proefschrift van Jasper Bosman (2020). In dit artikel bespreekt hij de opzet van zijn onderzoek en de belangrijkste conclusies.