Geestelijke verzorging in beeld: Onder het vergrootglas van de case study - Körver, Sjaak; Walton, Martin (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
Eind 2016 ging het Nederlandse Case Studies Project Geestelijke Verzorging (CSP) van start en is nu halverwege de looptijd. De belangstelling is groot. Meer dan vijftig geestelijk verzorgers doen mee, evenals een tiental onderzoekers van vier universiteiten. Een onderzoeksproject, waarin geestelijk verzorgers zichzelf en hun werk herkennen en ook daadwerkelijk een bijdrage leveren.