Gids in een onbekende stad: Waarde en valkuilen van een ‘single case study’ - Tamminga, Koos (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
Hoe kun je als praktisch theoloog betekenisvol bijdragen aan de reflectie op geleefd geloof? Promovendus Koos Tamminga onderzoekt het gebruik van single case studies in de praktische theologie, gaat in op de plaats van kwalitatief onderzoek en de verwachtingen daarvan en komt met aanbevelingen.