Dorpskerken en leefbaarheid van het platteland - Gelderloos, Jacobine (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
In de wisselrubriek ‘De promotie’ deze keer aandacht voor het proefschrift van Jacobine Gelderloos over de betekenis van dorpskerken voor de leefbaarheid op het platteland.