Een pastorale of spirituele focus in supervisie - Smeets, Wim (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
Welke aandacht wordt in de recente supervisie-literatuur gegeven aan de onderwerpen ‘pastoraal’ en/of ‘spiritueel’? Pastorale supervisie heeft een oudere traditie, dus daar beginnen we mee. In het tweede deel nemen we spiritualiteit in supervisie onder de loep.