Geestelijke verzorging aan huis - Schürmann, Guido (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Menig gesprek begint met de vraag van de cliënt ‘waar de geestelijk verzorger van is’. De levensbeschouwelijke kleur van de geestelijk verzorger doet er, met andere woorden, toe. Guido Schürmann beschrijft als coördinator van de Geestelijke Verzorging Thuis de achtergrond, organisatie en inhoud van dit nieuwe werkterrein.