De spanning bovenuit - Joosse, Mark (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Mark Joosse deed voor zijn master Identiteit, Ethiek en Samenleving ‘Een theologisch empirisch ethisch onderzoek naar besluitvorming bij ethische dilemma’s op de werkvloer’. Hoe verhoudt besluitvorming bij ethische dilemma’s op de werkvloer zich tot transcendentie?