Trendbericht Diaconaat 2018-2021 - Meijers, Erica (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Vanuit de discipline Diaconaat is het laatste Trendbericht in 2018 verschenen. Dat ging over de periode tot 2017. Omdat een bericht als dit meerdere jaren beslaat beperkt het zich noodgedwongen tot enkele grote lijnen en belangrijke publicaties sinds 2018. Ik richt me daarbij in het bijzonder op ontwikkelingen in Nederland.