'Mijn leven is de moeite waard' - Koks, Jeannette (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
In haar masterscriptie Geestelijke Verzorging aan de Radboud Universiteit Nijmegen onderzocht Jeannette Koks bij verpleeghuisbewoners met matig gevorderde dementie wat voor hen het leven de moeite waard maakt.