Opgetild door dans: Transformerende ervaringen van een inclusief dansgezelschap - Abma, Tineke (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Als dans een fundamenteel menselijke uitdrukkingsvorm is, wat vertelt dit ons dan over de waarde ervan voor mensen? Wat trekt ons en wat vinden wij in dans?