‘Er is nood aan een belichaamde theologie’: Interview met Sander Vloebergs - Steegen, Martijn (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Sander Vloebergs (30) is theoloog en choreograaf. De verbinding tussen theologie en dans begrijpt hij als de verbinding tussenhoofd en lichaam. De theologie is al veel te lang een zaak van het hoofd. Er is nood aan een belichaamde theologie. Inspiratie voordeze verbinding vindt hij eerst en vooral bij de mystieke traditie.