Geloven ná de christelijke studentenvereniging - Matz, Alexandra (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2023)
Over de vraag, hoe hij terugkijkt op de impact van zijn christelijke studentenvereniging op zijn geloof, hoeft Laurens – laat ik hem zo noemen – niet lang na te denken: ‘Ik ben gewoon blij dat ik als niet-gelovige daar wél binnen ben gestapt. En uiteindelijk na een paar maanden erachter kwam van: ‘Ja, ik geloof wel weer.’