Juweeltje uit middeleeuws Milaan: Els Jongeneel bezorgt Bonvesin - Speelman, Raniero (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2017)
Recensie van: Bonvesin da la Riva, Over de vijftig tafelmanieren, vertaald en van een inleiding voorzien door Els Jongeneel, Ten Post, Factotum Pers, 2016, 39 p., ISBN: 9789082406610, € 33,50.