Latijnse poëzie in het Quattrocento. Literair patronage en de persona van de antieken - Papy, Jan (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2015)
Recensie van: Susanna de Beer, The Poetics of Patronage: Poetry as Self-Advancement in Giannantonio Campano, Turnhout, Brepols, 2013, 431 p., ISBN: 9782503542386, € 120,00.