Gramsci’s dialectische beeldenfabriek - Christiaens, Tim (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2019)
Bespreking vanAntonio Gramsci, Alle mensen zijn intellectuelen: notities uit de gevangenis (vertaald en toegelicht door Arthur Weststeijn), Nijmegen, Vantilt, 2019.