Laboratorio Italia: 150 anni di innovazione politica - Izzo, Giuliano (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2018)
Recensione di: Pepijn Corduwener & Arthur Weststeijn, Proeftuin Italië. Hoe het mooiste land van Europa de moderne politiek uitvond, Amsterdam, Prometheus, 2018, 286 p., ISBN: 9789035145016, € 19,99.