Fietsend door de Eeuwige Stad aan de hand van Nederlandse Romegangers - Meens, Floris (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2017)
Bespreking van: Arthur Weststeijn, Nederlanders in Rome, Amsterdam, Prometheus, 2017, 253 pp., ISBN: 9789035144781, € 17,99.