Het pausschap, de wording van een instituut - Nelis, Jan (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2013)
Recensie van: Frans Willem Lantink & Jeroen Koch (eds.), De paus en de wereld. Geschiedenis van een instituut, Amsterdam, Boom, 2012,512 p., ISBN: 9789461053572, € 29,90.