Praktische informatie en niet-te-missen attracties: De genoegens van een reis naar Italië omstreeks 1600 - de Jong, Jan L. (Incontri. Rivista europea di studi italiani, 2022)
Bespreking van: José van der Helm, Roos Hamelink en Geertje Wilmsen (eds.), Delitiae Italiae. Een reis door het zeventiende-eeuwse Italië, Hilversum, Verloren, 2021, p. 264, ISBN 9789087049225, € 35.